nuffnang

JANA DUIT

HIMALAYA Trial Pack

Assalamualaikum... Hai Semua...


Aku rasa hampir dekat setahun aku tak pakai pencuci muka, pelembap..
Sebab muka breakout, jadi kering sangat, menggelupas especially kat area pipi & tepi mulut.
Oleh kerana tak tahu nak tepek apa kat muka, so aku biarkan je..

So, kali ni masa teman officemate g Guardian, aku belek2 item kat situ..
Saje cari yang ada trial/stater pack je.
Lebih murah, so takde la rugi kalau tak sesuai..

So, nak try Himalaya la kali ni..

Stater Pack
3 benda ni in 1 pack
RM 29.50 di Guardian


Face Wash, Face Pack & Pelembap






Harap ok la..
Nak muka tak terlalu kering jer/menggelupas.
Yang lain memang takde masalah.
Sebab isu jerawat takde la teruk, jenis timbul surut macam tu je la..

Korang pakai produk apa?


Ok. Bye

7 comments:

ezy.xixii said...

aku prnh try himalaya ni.. sgt ok..
lps branok stop pakai sbb perubahan hormon..
breakout teruk ms tu.. skrg ok dh..
nk boleh ke ok byk produk aku try..
skrg guna cetaphil sbb kulit aku sensitif..
alhamdulillah.. dh ok sgt skrg ni.. =)

Umi Nazrah said...

waalaikumussalam. semoga kesan muka breakout cepat hilang, aamiin ^_^

Fuzy Hamid said...

waalikummussalam...harga pun berpatutan tu...menarik utk dicuba nanti..hehe

salam jengah dari www.iamfuzy.com

norhidana said...

menarik jugak tu sebab banyak dapat barang dan harganya murah betul....

akak dah lebih 10tahun produk penjagaan muka akak pakai neutrogena, untuk sebagai pencuci, toner dan pelembab... rasanya itu paling sesuai dengan muka akak... pernah cuba yang lain tapi makin jadi berminyak atau terlalu kering...

ray said...

i've never tried himalaya products before.

HeNRieTTa JoSe said...

rietta ada juga cuba yang himalaya strawberi untuk pencuci muka...so far ok la....mungkin serasi ngan rietta...

Sunah Sakura said...

sekarang ni pakai Simple sebab sejenis kulit sensitif...tapi tengok Himalaya ni macam best pulak...