nuffnang

JANA DUIT

Helmet baru

Assalamualaikum... Hai Semua...


Sejak PKP bulan 5 hingga bulan 9 aku WFH (work from home), so memang takde naik moto g opis dengan suami. Sesekali kalau kena g opis, aku naik kereta dengan suami sebab tak jammed musim PKP ni. Bila dah lama tak naik motor, sedar2 helmet dah kena air kencing kucing.
Kucing liar atau kucing jiran jaga Allahualammm.. Aku tak tahu..
So aku buang je la helmet tu.. 

So, nak kemana2 sekitar rumah ni susah la tak boleh naik moto dengan suami sebab takde helmet untuk aku kan.. Makanya aku mintak suami beli helmet baru.

Beli kat shoppe je..




Murah je. Tak sampai RM100. Sekitar 70-80 je rasanya. 


Notes : Senang nak menenggek belakang suami atas moto g pasar malam.. mahupun ke kedai beli ais krim


Ok. Bye
XoXO

9 comments:

mama tisya said...

cantik helmet baru

Warisan Petani said...

Nampak cantik helmet baru tu

Ammi said...

tudia...helmet gaban terus

Dasir Rounin said...

Helmet baru😁, mesti rasa gah memakainya kan..

Etuza said...

Pernah kakli luka pandu motor sikit masuk longkang hehehe

Syaz Rahim said...

hui cantiknya helmet itu hehe

Fuzy Hamid said...

cantik helmet tuu

cikgunurulizza said...

cantik helmetnya. Stylo gituuu

ezy.fia said...

tudia merecik helmet baru.. hehe
cantik