nuffnang

JANA DUIT

2019 Besday dengan Family Mart

Assalamualaikum... Hai Semua...


Celebrated besday dengan family mart jer tahun ni..
Tak sempat nak dinner kat luar kali ni sebab balik kerja dah malam..
Dah jemu nak makan nasi..
Kali ni beli Oden kat Family Mart.
Favourite Crab stick dia.
Makan panas-panas..
Nak amik ramen sekali tapi dah habis..
So, singgah speedmart beli meggi sebungkus.
Meggi yang dijual tanpa perasa tu..

Celur jap pastu humban dalam Oden..
Makan depan TV tengok Neflix
Heaven..
Lama tak makan mee meggi macam ni..





Sources : Google

Amik Sakura Cheese Cake seketui as konon2 kek besday ler..
Selain tu amik Onigiri seketul untuk simpan dalam peti ais..
Buat breakfast esoknya..


Sources : Google


Musim jerebu teruk sekarang..
Aku demam dah nak okey..
Suami plak  start sakit tekak..
Jangan la berjangkit kat mak mertua...
Nanti ada infection kat luka kaki sebab luka sekarang masih tak sembuh lagi walaupun dah hampir setahun setengah.

Selingan : Bekal hari ini. 
Dah 2 hari tak bangun masak, suami take over dapur.
So pagi ni kena bangun pulak..
Gilir-gilir sampai tua..

Ok. Bye

2 comments:

Suria Amanda said...

Terus akak rasa nak pi beli Oden kat bawah ni ha...adoii...nyesal masuk sini time ni...

ezy.xixii said...

aku baru mkn skali oden family mart.. sedap..

semoga sumenye sihat2 blake..
aku ni pon batuk xbaik2 lg..