nuffnang

JANA DUIT

HIGH KICK 2 - 2009

Assalamualaikum... Hai Semua...


Sekarang aku tengah giler tengok satu drama kelakar - family
Drama episod korea
Aku takde la ikut sangat drama2 korea selain drama "My Girl" masa zaman kolej dulu..
Penangan roomates duk cerita pasal drama ni.
Penangan roomate duk download drama ni..

Sekarang tengah layan drama High Kick 2.
Drama tahun 2009 kot..
Macamana boleh terjebak?

Sebab tengok orang share sudutan drama ni dalam FB..
Babak pasal budak 10 tahun (anak tuan rumah)
Budak pempuan ni anak manja, berlagak, asyik nak menang..
Eh, macam best pulak tengok, terus aku cari drama subtitle english dalam website drama cool


Refer link ni : https://www4.dramacool.video/high-kick-2-episode-11.html

Sinopsis:
Two sisters, 22 year old Shin Se-kyeong (played by Shin Se-Kyeong) & 9 year old Seo Shin-Ae (played by Seo Shin-Ae), move from their remote country village home to the big city of Seoul. They are amazed with all the trappings of modern city life. The sisters then move into the home of 72 year old Lee Sun-Jae (played by Lee Sun-Jae) and work as maids for his family.





Bila dah terjebak tengok payah nak stop sebab kelakar.
Setiap orang dalam rumah tu ada kesah tersendiri..
Ada masalah tersendiri.

Tak tahan si Kwang Soo pun ada berlakon.
Tengok muka pun dah lawak.

How i wish dapat rumah kemas dan teratur macam drama korea ni..

Psst : Ending cite ni sedih la plak.. huhuhu.. Bukan main happy lagi masa start tu,, hahaha

Ok. Bye

2 comments:

ezy.xixii said...

kene download jgk ni!
aku skrg tgh giler drama korea..

comel bdk pompuan ni..
ade blakon dlm cite baru..
xingt tajuk ape.. haha

Barracuda Essen said...

Thanks for sharing..
Kunjungi juga http://bit.ly/2k52nFY