nuffnang

JANA DUIT

Dapat Mask Extender Free

Assalamualaikum... Hai Semua...


Minggu ni kakak ipar dengan anak-anak ada datang rumah kami seminggu, datang bertandang meluangkan masa dengan MIL FIL sementara cuti sekolah lagi ni. Next week dah buka sekolah semula kan. So sempat la dorang datang habiskan masa kat sini.

So seminggu la aku tak kelam kabut masak pagi-pagi, just basuh dan jemur baju je. Hehehe.. Kak Ipar pandai mengait, so dia bawak la Mask Extender yang dia buat. Aku choose warna kelabu.


Mask Extender 

Aku letak kat office yang ni.

Yang lama aku letak dalam beg tangan sebab kecik je kan.

Psst : Dulu aku pernah belajar mengait tau. Tapi tu la, hangat-hangat tahi ayam je.. Hangat tak hilang lagi, aku dah lesap.

Ok. Bye
XoXO

14 comments:

norhidana said...

wahhh cantik mask extender baru tu... untuk orang pandai mengait ni kan... akka dulu pun penah belajr tapi lepas tu lama dah tak pegang jarum kait tu lupa dah

nohas said...

cantik..dkt ofis, ada yg jual extender kait ni..RM5 satu..

ezy.fia said...

wahhh entry aku pon psl mask extender..
ni baru la bff.. haha..

cantik laa mask extender jenis kait2 tu

mummy_ayu said...

Ibu pun pandai buat. banyak gak dia buat..ramai yg order. now tgh buat yg utk kanak2 punya..jab lagi Ayu update.. cute!

Julia Johari said...

Nanti belajar mengait tau. Rugi dah ada skill tu. Cantik mask extender kelabu tu kenan

Kamsiah yusoff said...

Mcm2 design sekarang kan,ada yg kait nama

anamizu said...

wahhhhhh syoknye pandai mengait / menjahit buat sendiri hehe

Syazni Rahim said...

Cantik :)

Ana Jingga said...

comel nyaa :)

Cik TK said...

Cantik mask extender tuuu.. untung orang yang pandai mengait ni, boleh buat macam2

Aisya Ismail said...

Comel je mask extender tu.

Farhana Jafri said...

geram je tengok mask extender orang lain cantik-cantik. Kita guna klip kertas je sebab tahu dah esok lusa extender mesti hilang punya haha

Mama Zharfan said...

i pun dpt gak benda ni ari tu..my jiran yg bagi, dia kait sendiri :)

Azhafizah MN said...

comel mask extender tu. dulu pernah belajar mengait. siap jugalah alas tv. tapi lepas tu terkubur terus. hehe