nuffnang

JANA DUIT

Tahniah BFF.. Happy for you

Assalamualaikum... Hai Semua...


My BFF dah boleh tukar sekolah tempat dia bekerja. Kalau dulu 48km sekolah nak balik ke rumah. Sekarang just 28km untuk ke rumah. Dah dekat sangat dah tu compared previous school kan.. Tahniah untuk dak comel "DAK EJY".

Semoga kat sekolah baru semua staff baik-baik. Dan takde kawan-kawan toksik di sekeliling awak Sis.. Semoga guru-guru pun baik semua nya melayani awak. Pak Guard pun baik semoga selalu melambai awak balik sekolah. Eh! Semoga makcik kantin tu selalu menyajikan food yang healthy untuk awak incase kalau awak malas nak bawak bento. Eh!

Semoga makin dipermudahkan urusan awak ye Sis untuk menjalani rutin berbakti untuk Umi, menjadi Ibu comey dan tip top untuk "DAK COMEY FIA" dan jadi isteri hebat untuk "DAK MAN".

Semoga lepas ni impian awak nak beli rumah plak dipermudahkan dan sentiasa murah rezeki. Amin.. Yang paling penting, rumahtangga sentiasa harmoni!


Psstt : Thanks BFF hok sudi baca sokmo blog ni.

20 comments:

norhidana said...

ohhhh dah dapat pindah ye... patutlah lagi best dia mendeko makmal nya...

nohas said...

Alhamdulillah...

mummy_ayu said...

alhamdulillah... pernah merasai ulang alik tu. penat sgt. congrats to ur bff too!!!

Journey to Fit said...

congratss to your BFF!! :)

lieyalatif said...

besar rahmat dpt tukar dekat dgn rumah kan...mase yg terbuang atas jalan tu dpt laa dikurangkan...lagi2 kalo tempat2 yg nak kene hadap jem....tahniah buat sahabat...selamat maju jaya di tempat baru ....

Warisan Petani said...

Tahniah dak bff
Kerja rajin2.

ezy.fia said...

alhamdulillah..
tq so much bff..
sokmo happy2 utk aku..

bc entry ni pon rs nk nangis.. hihi..

aku doakan mu pon bahagia sllu.. =')

OKje said...

Untungnya dak EYJ ni ada BFF yg baik, mendoakan dan saling menyokong....
Semoga baik baik saja di tempat baru EYJ

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Alhamdulillah.. doa terkabul.
Happy for her.

Ana Jingga said...

alhamdulillah doa seorang sahabat baik dari HH kan :)

Syaz Rahim said...

Alhamdulillah dapat tukar :)

Fiza Aizzawa said...

Alhamdulillah..dapat juga tukar yer

Sunah Sakura said...

alhamdulillah...kita pun tumpang seronok baca semua ni...hihi..

Siti Yang Menaip said...

alhamdulillah.. toxic people dimana2 pun ada hehe..
tapi insyallah semoga semua baik2 saja..

Nisha said...

Alhamdulillah...

Anyway, hi! Nisha datang blogwalking ke sini. ^^ jemputlah baca entry terbaru Nisha di Blog HadiahBintangJatuh (HBJ),

Pengalaman ambil kos Pengurusan Perpustakaan / Library Management (Dip sem 4) + Nasihat + Kesimpulan + Throwback
https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/07/pengalaman-ambil-kos-pengurusan_23.html

Dan memeriahkan giveaway oleh Jari Boloq (tamat pada 24/7/2020 pukul 6 petang ni) Boleh klik banner di entry ini ya. Insya-Allah ada rezeki hehe
https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/07/giveaway-my-life-alhamdulillah.html

Nurzarini Ismail said...

Aamiin..tahniah kat kawan sebab dapat BFF yang sayangkan dia, tak putus2 ucapan doa sari BFF dia sempena nak tukar tempat kerja baru. Terbaikla BFF cenggini..

mamapp said...

Alhamdulillah hampir separuh jarak dpt save

HeNRieTTa JoSe said...

alhamdulillah...tahniah....

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah..tahniah Ezy dapat pindah tempat keje yang lebih dekat.

Nina Mads said...

Alhamdulillah.. seronok dia mendeco hehe