nuffnang

JANA DUIT

Home Organizing : Seat Sementara untuk tempat menjahit

Assalamualaikum...


Sampai sekarang takde solution lagi nak cari meja menjahit yang macamane.
Sekarang, aku just guna meja pink rendah dengan tempat duduk rendah.
Nak tekan pedal dengan keadaan duduk la buat sementara ni.

Ni tempat duduk rendah yang aku gunakan :

Gambar sebelum.

Ni sebenarnya aku mintak dengan boss aku bila nak pindah opis. Dia nak buang.
Benda ni sebenarnya adalah sample Goodnite Mattress..

So, niat nak balut seat ni memang dah ada, just tunggu beli sewing machine je.
Sekarang dah ada mesin cepat la aku jahit sebelum plastik oren tu terburai.


Plastik oren sebagai cover sementara





Alhamdulillah. Buat sementara waktu
Sakit pinggang pun gigih..


Psst : bila agaknya nak ada workstation sendiri.

Ni meja yang murah

Ok.bye
XoXO

10 comments:

surihati said...

eh meja yang murah tu macam meja workstation kite jer.. >.<

surihati said...

ikut keselesaan hani.. :)

surihati said...

yg sedia ada tu pun comel hani.. good job !!

Fizah said...

nampak selesa sgt seatnya tuu..:)

MamaDaniel said...

cik hani.. akak punya meja jahit ada 2.. satu meja untuk mesin jahit.. satu untuk potong kain.. dua2 meja tulis je akak guna.. tapi bila dah lama-lama guna, akak rasa mcm nak cari meja yang besar.. senang nak menjahit..senang nak potong kain..pastu boleh letak macam2 benda.. bila meja kecik maka barang2 lain berteraburla di atas lantai.. haha.. masih berangan sebab meja besar cemaner nak bawk masuk bilik jahit..hihihi...

apapun.. bagus sangat idea tempat duduk tu..dan rak pink tu cute sangat arr.. :D

Fahimah Mahayuddin said...

rasanya meja yang first tu kot yg sesuai. hehe..panjang..then dekat bawah if kaki kita duk gerak2 pun tak ganggu. hehe...tapi meja sedia adapun dah comel

ezy.xixii said...

beli dua2 meja la.. hikhik..
satu meja utk keje ptong2 kain.. satu lagi utk letak mesin jahit..
untung la kamu hani.berbakat dlm jahit menjahit..

EFFAFARHANA said...

salam perkenalan

jemput visit my blog and follow me back :)

fiu s said...

salam blogger ukh .... klo berkenan follback me yah ... :)

Unknown said...

comel & kreatif :)