nuffnang

JANA DUIT

Aktiviti sebelum puasa : Berkumpul rumah abang

Assalamualaikum... Hai Semua...


Sabtu pagi masa otw balik dari klinik dressing kaki MIL, abang no 2 aku call jemput datang majlis hari jadi anak bongsu dia Ereen yang ke-1 pukul 5petang. 

Sampai rumah pukul 2 petang, on ekon, g mandi dan solat terus berehat jap.
Terus cancel plan nak g UTC buat sijil kematian FIL.
Tak larat wei,, musim panas ni walaupun tak puasa.



Ereen is 1.
Sara is 8



With keluarga abg no 2

Abang sulung + Abg no 2 + Kami suami isteri
3 beradik ni kat Selangor.
Yang kat N9 memang takleh merentas negeri pun


Bila jarang2 jumpa, panjang story masing2

Dari pukul 2 petang tak tidur.
Tahan mata sebab orang ramai, rumah meriah. Memang dia taknak tido.
Sedang elok semua balik, terus pingsan tidurnya.

Musim covid ni beg kena dua.
Untuk telekung semayang memang kena sentiasa ada dalam kereta

Selamat Hari Lahir Sara dan Ereen.
Semoga menjadi yang baik.


Geng bertiga beradik ni plan nak buat majlis berbuka puasa sama2. 
Sekali pun jadi la untuk berbuka puasa sama-sama. Dapat Kumpul memeriahkan. 
Kita tengok, jadi ke tidak. Hahaha..
Sebab ada yang keje weekend.
Kang ada yang nk berbuka dengan kawan la, 
Nak berbuka dengan budak opis la.
Hehehe


Ok. Bye

3 comments:

nohas said...

tak dpt balik kpg, kita berkumpul adik-beradik..

Nina Mads said...

Meriahnyaaa walaupun xdpt balik kg. Berkumpul mcm ni

Azhafizah MN said...

untung dekat dekat boleh berkumpul. adik beradik duduk lain negeri tak dapat nak jumpa. Happy birthday sara dan Ereen. Meriah sambutannya bila ramai ramai ni.