nuffnang

JANA DUIT

Bekal : Set 3x makan kat Office.

Assalamualaikum...


Wah...bekal nak meriah je kan.
Sampai cukup 3 kali makan kat Office ni.


Breakfast :
Nasi Goreng + Keropok untuk Isteri.
Nasi Goreng + Keropok + Telur Mata untuk Suami


Lunch :
Siakap Kukus Asam Boi
Hari ni takde sayur/ulam.
Nak petik pegaga depan rumah pun dah tak sempat.



Puding Roti 
Boleh la buat - buat manis mulut


Delima untuk suami dan isteri
Oh.. Tak.
Suami dapat Delima je
Isteri dapat delima + epal.


Alasan : Nanti petang-petang pukul 4 taknak kunyah jajan, nak sihat-makan epal.
Mengada sangat isteri.


Psst : Hari ni gi kerja dengan kereta, suami dah start busy. Kena banyak OT.


Ok. Bye

8 comments:

Aku said...

rajinnya berbekal

Asha Lya said...

Wahh mknan sihat ni cik hani...syukurlah jimat blnja kan satu opis senang la kan

ezy.fia said...

jimat belanja bwk bekal ni..
teringat pulak masa duk shah alam..
gigih masak tiap2 hari untuk bwk bekal.. haha

NabilaHasyim SKMAGIC said...

tu dia rajinnya buat bekal...
tak yah susah2 cari kedai nak makan..

masak sendiri lagi puas hati..

cplud miera said...

Rajin betul hani. Untung en suami ni. hehe

sweet tooth said...

rajinnyeee....

Shela Abd Rohman said...

rajinnyaaaaa ! nak sket aura rajin tuuu :)

Rozana Razali said...

rajinnya masak bekal. ni tak sabar nak kawen jgk ni. hahaha