nuffnang

JANA DUIT

My BirthDay 2021

Assalamualaikum... Hai Semua...


As kenang -kenangan

17 SEPT 2021

Walaupun tahun ni ada belah kek masa kat umah abang tempoh hari (sebab dorang yang sediakan), tapi kami berdua beli kek lagi makan depan TV.
Sebab ini sebenarnya akan lebih kami ingat dan kenang. Hehehe


Oleh kerana takde kad ucapan suami belikan.. Makanya aku suruh buat sendiri kad ucapan.
Sebab kad aku akan simpan as kenangan.
Nasib baik ada pen warna warni beli dulu as hadiah kat suami dulu masa besday dia tahun lepas.
Tak sia-sia ye... 


Kad Ucapan in the making

Lepas makan dengan keluarga abang aku di MyKori malam tu, suami tapaukan 2potong kek untuk makan sama2 kat rumah sendiri nanti pulak. Boleh la buat2 bergambar kenangan.



Kek Tiramisu nuts (kalau tak silap) & Kek Red Valvet
Strawberi Blended from McD (Leftover hari sebelumnya simpan kat beku)



Bergambar kenangan.
Paling sempoi tahun ni..

Bytheway, sedap ye kek myKori.
Sebelum makan, tak letak harapan tinggi pun. Takut tak sedap.
Bila makan, eh sedap la pulak.
Tak cukup 2 potong.
Harga sekitar RM11 sepotong. 

Tapi tula.. benda sikit memang la terasa sedap kan,,

Hadiah besday?
T.A.K.D.E

ke belum dapat? eh..

ke memang TAKDE?

So far takde..


Psst : Terima kasih atas ucapan semua kat post2 sebelum ni, mahupun post2 dari pembaca yang datang dari blog cik ezy (dia ada buat post ucap besday aku)

Ok. Bye
XoXO

6 comments:

ezy.fia said...

aku lg suka smbut birthday simple2 ngn suami camni..
kalo ngn kwn2 nk meriah2 skit blh gurau senda..
ngn suami nk sweet2 skit.. gituuu.. hahahaha

Warisan Petani said...

Selamat menyambut hari ulang tahun kelahiran

Syaz Rahim said...

Happy birthday, moga dapat hadiah best!

Ammi said...

hahaha kesian suami kene paksa buat kad...
kalau suami ammi rasanya dia tulis atas kertas pastu lipat jelah kot.

norhidana said...

comelnya tang suami buat kad ucapan tu, hasilnya pun sweet...

happy belated birthday hani...

Azhafizah MN said...

Happy Birthday Hani, semoga ceria dan sihat selalu. Auww sangat manisss bersemut dapat kad ucapan suami macam tu. Baru tahu mykori ada kek juga rupanya ye. ingatkan aiskrim je.